Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


6.rész ELŐZETES - Érzelmek

2013.08.25

 Armin a következő pillanatban elhúzódott.Carina meglepődött.

-Mi az?

-Ez...nem jó.Mármint,ez...nem helyes.

-Armin...-mosolyodott el kicsit Carina.Ahogy nézte Armint,egyre jobban mosolygott.-Ne legyél ilyen.Mondd ki,amit gondolsz,kérlek.Így lenne a helyes.

Armin sóhajtott.Nem tudta kimondani.Ő mindig félénk volt a lányokkal.Alexy segítette ki,hogyha nem tudott mit válaszolni.Armin sosem tudott felszabadultan beszélni egy lánnyal,pláne nem,ha az a lány tetszik is neki.És ez Carina esetében is így volt,csak a fiúkkal.De Armin más volt,valamiért...sokkal könnyedebben beszélt vele.Mint egy legjobb barát...mint egy jófej testvér...mint...Carina annyi hasonlatot tudott volna rá mondani,de mégsem tudta,melyik Arminra a legjobb.Ráadásul,most,hogy megcsókolta...

Armin fejében egészen más gondolatok voltak.Carinát mos ismerte meg...nem lenne helyes,ha csak így letámadná.De,ha ő ezt érzi...nem helyesnek,egyáltalán nem gondolja helyesnek.Ő Carina iránt érzi ezt.Armin sem értette,de csak ennyit tudott mondani.

Carina felkészült minden válaszra...legalább is,ezt gondolta.A szíve sosem vert ennél gyorsabban,erősebben.Armin Carinára nézett.A szemeik találkoztak.Carina sötét,és Armin világos szemei.Armin halkan beszélt.

-Nézd...tudom,hogy csak most ismertük meg egymást,de...azt hiszem kedvellek.-mondta Armin.A szeretlek talán erős szó lett volna erre a friss érzésre.Carina elmosolyodott.

-Én is.

 

Írói megjegyzés #3: Huhh....Remélem nem vagyok túl gonosz,hogy itt hagyom abba >.<  Kommenteket szívesen fogadok (ha jó,ha rossz) ! :) A következő részt a hétvégén,vagy jövőhéten hétfőn vagy kedden hozom! Addig is ne haragudjatok rám,minél hamarabb hozom! Remélem azért tetszett ez az előzetes is! :) 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Javítás

(Valaki, 2014.05.01 22:53)

Szerintem inkább 6 hónap .

türelmetlen armin fan

(Gyerünk már !, 2014.04.30 17:10)

Ideje lenne már !!! Mióta is ígérgeted , hogy hamarosan folytatod ? Szerintem legalább 2 hónapja ! Nagyon-nagyon-nagyon-nagyon klasszak ezek a részek ! Kérlek folytasd !!!!!!!!!!!!

VÁROM!!!!!

(ismeretlen hozzászóló, 2013.12.29 14:54)

Szia nagyon tetszik a történeted kérlek folytasd!

Még hogy hamar hozod!

(Anonimus, 2013.12.15 16:56)

Hol késik már az a 6. rész? Nagyon várom, kérlek siess!

.

(Még mindig a maratonos fazon, 2013.10.14 01:35)

Hát hogy a büdös életbe ne haragudnék, mikor a harmadik igazán bejövős fanficet ENNÉL A JELENETNÉL SZÜNETELTETIK!!T_T